2018-08-19 09:53:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Megfelelő időszak baráti összejövetelek szervezésére

Napi horoszkóp augusztus 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma fontolóra veszi, hogy munkahelyet változtat, más régóta érzi, hogy nincs a helyén és ezt kifejezetten az anyagi helyzetével való elégedetlensége váltotta ki önből. Határozott lépésekre szánja el magát.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Némi nehézségek támadnak most kapcsolataiban, a megnövekedett szabadságigénye a kiváltó ok. Alapvetően nagyobb személyes szabadságra tartana igényt, és ha ezt nem kapja meg társától, változásokat fog végre hajtani életében.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Szerelmi élete ma színes lesz, ez most önnek sokat jelent, ha kiélheti romantikus hajlamait. Arra is hajlamos lesz, hogy a szeretett lényt piedesztálra emelje, ami aztán később lelki sérülésekkel járhat, az embert lássa meg kedvesében.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A stressz ma fizikai szinten bőrpanaszokat okozhat, például kiütéseket vagy allergiát, ami sok bosszúságot jelent. Ma kevés türelmet tanúsít az unalmas robotmunka iránt, mégis katonás precizitással végzi, ha megzavarják, akkor hajlamos lehet a zsörtölődésre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Merkúr előre indulása önre is jótékonyan méri sugarait, ma be tudja hozni lemaradását az elmaradt papírmunkákban, mint például e-mailek megírásában, megoszthatja elképzeléseit másokkal, elmehet társaságba és élvezheti más emberek társaságát.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Megfelelő időszak baráti összejövetelek szervezésére. A kedvezményes vásárok vagy piacok felkeresése szintén javasolt, mert ön imád filléreket spórolni, boldogsággal tölti el, ha valamit áron alul beszerzett.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagyszerű szórakozást ígér ez a mai nap, rég nem látott barátaival találkozhat. Az ön hangulat délutánra romantikussá válhat, szabadon kifejezheti érzelmeit, ami fogadtatásra is talál, a kettesben eltöltött vacsora nagy örömöt nyújt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai napon erős tettvágy tapasztalható, amelyet kimerültség követ, sok feszültség és agyonhajszoltság várható, ami fejfájáshoz vezet. A legjobb, ha a fontos döntéseket elhalasztja, várjon néhány napot, amíg ez a hatás elmúlik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai nap, élénkítő, hatásai, különösen kedveznek a szellemi munkáknak vagy a tanulásnak. Tervezésre, hosszú távú utazásokra és külföldiekkel való kapcsolatteremtésére feltétlenül alkalmas időszak.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Óvakodjon a túlfeszített munkától és a rákövetkező kimerültségtől, letargiától, rázós nap lesz a mai, nem szabad erőltetni a dolgokat, vagy túl sok munkába belefogni. A depresszió és a bosszúság hamarosan elmúlik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ösztönös megérzéseit gondolkodással kell kombinálnia, érdemes fontolóra venni kisebb változásokat fontolóra venni az életritmusban. Ma ön kénytelen családi vitákba bonyolódni és rendeznie kell gyerekekkel, szülőkkel vagy rokonokkal a felmerült gondokat.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma könnyedén meg tud beszélni olyasmiket, amiket máskor szörnyen nehéznek találna, ne szalassza el ezt az alkalmat fecserészéssel, rá kell szorítani önmagát, hogy hozza szóba azokat a témákat, amelyek igen nagy jelentőséggel bírnak az ön számára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: